Over Rohe Advocaten

 

Arbeidsrecht gaat over menselijke relaties: de soms complexe verhouding tussen werkgever en werknemer. Onze opdrachtgevers komen bij ons voor een snelle en zorgvuldige afwikkeling van de juridische aspecten van de zaak, maar bij arbeidsrecht spelen emoties en de menselijke kant vaak ook een rol. Daar hebben we oog voor. Wij zijn er om onze cliënten te ontzorgen, ze volledig bij te staan en een eerlijke oplossing te vinden die past bij de situatie en hun rechten. Lang niet altijd is daarvoor een proces nodig. Als er wel een proces nodig is, dan bent u bij ons in goede handen.

Wat ons kenmerkt, is een groot hart voor de zaak en de ambitie om de beste in ons vak te zijn. We zijn menselijk, open, eerlijk en transparant. Naast deskundigheid en vakbekwaamheid zien wij vertrouwen en betrokkenheid als de fundamenten waarop onze dienstverlening is gebouwd. Met deze bevlogenheid en waarden staan we onze cliënten bij.

Over de naam Rohe

De naam van ons kantoor is ontleend aan de architect Ludwig Mies van der Rohe. Zijn bouwwerken staan bekend om hun strakke lijnen en heldere vormen. Ze staan voor kwaliteit, transparantie en functionaliteit. Less is more. Wij streven ernaar orde en helderheid te creëren in complexe juridische vraagstukken, altijd met kwaliteit voorop en in volle transparantie met onze cliënten.

Over de samenwerking

Maarten Hilberdink en Dunya van de Mark kennen elkaar al sinds 2015 uit de arbeidsrechtelijke praktijk. Namens hun cliënten procedeerden ze lange tijd tégen elkaar. Ze wonnen over en weer, wat leidde tot een wederzijds respect voor elkaars aanpak en kennis, en daarmee tot groot vertrouwen in een geweldige samenwerking. Ze nemen hun werk uitermate serieus, maar doen dat met positiviteit en een goed gevoel voor humor.